La îndemana oricui dar extrem de riscant. E bine de stiut pentru cei care nu stiu ca nu e bine sa faci  plati prin retelele publice.

Indemn pe toti cei care folosesc retelele publice sa urmareasca urmatoarea stire facuta de PRO TV.

Facebook Comments
Citeste si:   Nou in Yahoo Messenger 11.5
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCinematograful 3D te baga în boala.
Articolul următorMedicina electronica
Cei 7 ani de acasă i-am făcut în capitala noastră dragă, Bucuresti,insa părinții mei s-au hotărât să se mute într-o zonă mai linistită si bogată,undeva pe langă Botosani. Foarte bogată zona în verdeață.

Am 24 de ani si acum 9 ani am descoperit computerul si de atunci încoace tot ce ține de el. Sunt mai mult decat pasionat de tehnologie, dar valoarea acestora mă determină să mă mulțumesc doar cu informații despre ele. Imi place tenisul de masa, lectura și să îndrept atenția ori de câte ori am ocazia spre Cel care i-a dat omului ințelepciunea de a face multe lucruri bune si care a facut toate lucrurile.

Un lucru care mă definește : niciodată nu îmi pare rău după un obiect dacă nu se mai poate face nimic pentru el. Sau dacă am cumpărat  ceva si era disponibil  mai ieftin, nu regret deloc. Consider că este foarte important să fii echilibrat și realist având în vedere lumea în care trăim. In prezent încerc să pun bazele propriei afaceri și pot spune că nu numai experienta mă ajuta, ci și tehnologia tot mai avansată în toate domeniile.

Spune si tu parerea...