Smart TV de la Samsung și în România

Azi 25 aprilie 2013, Samsung a lansat în România ultima generație de televizoare Smart TV.

Noua generație de televizoare inteligente aduce pe piața locală ultimele inovații tehnologice, cea mai bună calitate a imaginii, noi funcționalități și mai multe aplicații, oferind conținut adaptat unei game largi de preferințe. Noile Smart TV-uri vor fi disponibile la preturi ce variază intre 1.899 lei (32 inci, HD ready) și 12.299 lei (55 inci, Full HD), în funcție de diagonala și de alte caracteristici tehnice.

Televizoarele inteligente Samsung oferă un nou nivel de experiență interactivă

Platforma Samsung Smart Hub disponibilă pe generația 2013 de televizoare Smart a fost reproiectata pentru a simplifica procesul de căutare. Continutul este organizat în trei secțiuni principale, având o interfață ușor de folosit și icon-uri dinamice care facilitează previzualizarea instantanee a secțiunilor. Aceste secțiuni sunt:

• Fotografii, Videoclipuri & Muzică – această secțiune le permite consumatorilor să organizeze conținutul cu caracter personal și fișierele existente pe televizorul Samsung Smart TV și pe alte dispozitive concetate cu acesta.

• Socializare – secțiunea afișează conținutul creat de prieteni și familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum și alte servicii de video call.

• Aplicatii – organizează aplicațiile Samsung descărcate și recomandarile pentru a ușura accesul utilizatorilor.

Spune si tu parerea...