Locul unde găseşti jocuri online pentru toate vârstele

De ceva vreme timpul de afara nu mai ţine cu noi, aşa că tot stând in casă, dupa o zi de muncă, pornesc televizorul la care nu găsesc nimic interesant decât politica şi altă politică, aşa că am zis să imi încerc pe internet, căutând un site cu jocuri gratuite.

Rămân fidel expresiei “cine caută găseşte” şi într-un final am dat peste noul site de la jocuri-gratuite.com, mult mai modern decât la ultima mea vizită (acum mulţi ani tot într-o seară friguroasă), şi vă pot spune cu mâna pe inimă că am rămas plăcut surprins, la o privire rapidă şi superficială am observat schimbări multe şi bune.

În partea de sus acum se găseşte un slideshow unde sunt prezente cele mai bune 3 jocuri din acea zi, dacă merg puţin mai jos dau peste categoriile cu jocuri, prezente si ele tot in format similar cu un slide, acolo înşirate frumos cu o poză mică găseşti jocurile din acea categorie, totul este aerisit, nu este îngrămădit, poţi naviga uşor din meniu în meniu.

Lângă fiecare joc din fiecare categorie, mai puţin jocurile din categoria jocuri noi, vei observa scris “jucat de X ori”, aşa vei găsi jocurile mai noi adăugate şi cu o grafică mai buna (părerea mea). Câmpul de search mi-a uşurat puţin viaţa, mi-a fost mai uşor să găsesc jocuri de strategie.

Cred că am petrecut în acea seară aproape 2 ore tot jucând şi jucând, joc dupa joc, unele captivante, altele grele, printre favoritele mele s-au găsit Traffic Command, un joc care îţi testează calităţile de posibil poliţist de circulaţie, următorul pe lista mea a fost Test my History, aici mi-au fost puse la grea încercare cunoştinţele de istorie dar pe o grafica mult mai bună şi fără tracul din faţa profesorului când te scotea în faţa clasei.

Adăugat la favorite cu steluţa din chrome, jocuri gratuite, este locul unde te poţi distra şi relaxa la orice oră, printre varietatea de jocuri din dress-up, jocuri de îndemanare, jocuri educative sau simplu jocuri distractive, aici am găsit jocuri care pot face chiar si un om adult să se simtă iaraşi copil.

Spune si tu parerea...