Televiziune digitala prin internet

Cat de mult te bucuri cand vezi un meci HD la televizor, nu? Daca ai televizor HD si daca ai la abonament si posibilitatea de a vedea unele posturi Tv la o calitate video de invidiat. Nici eu nu am televiziune digitala HD de la furnizorul de cablu tv. Dar am si internet si asta rezolva multe . Dai un clic aici https://www.cool-itv.net/si se rezolva. Vezi si ce nu am in grila de posturi tv platite la city net.

Te poti bucura si de PRO TV HD de exemplu sau de alte posturi care iti ofera  si calitate video.  Iti trebuie internet cu o viteza minim medie ca sa poti vedea fara intreruperi, si sa instalezi neaparat  in calculatorul tau sopcast tv pugin in functie de windows-ul instalat. Pentru o calitate si mai buna trebuie sa instalezi si VLC media si astfel poti modifica rezolutia dorita.

O singura problema cred ca o sa te supere daca vrei sa inceapa stirile la ora fixa. Si asta deoarece posturile Tv se transmit cu aproximativ 1 minut in urma.  Pe mine nu ma deranjeaza, atat timp cat vad totul HD.

Merita sa incerci acest site, mai ales daca  HBO nu e pe la tine in casa. Cool tv online  iti ofera 3 categorii HBO. Asadar vizionare placuta.

Spune si tu parerea...