Patru îmbunătățiri pentru Google Analytics

Google Analytics a devenit și mai bun începând cu ziua de azi.  Rapoartele în timp real este o opțiune foarte importantă pentru anumiți utilizatori. Cu aceste rapoarte puteți vedea acum utilizatorii reacționează la diferite schimbări în site sau puteți observa care este reacția utilizatorilor la o anumită campanie pe email.  Începând cu astăzi la rapoartele în timp real s-au adus patru îmbunătățiri importante:

  1. Analiza evenimentelor în timp real – până acum puteai să vezi doar vizitele în timp real însă, începând cu noua versiune, Google Analytics îți permite să vezi evenimentele în timp ce se întâmplă.
  2. Segmentarea utilizatorilor în timp real după 3 opțiuni: calculator, tabletă sau mobil – traficul care este în timp real pe site-ul tău este împărțit în cele trei categorii menționate mai sus.
  3. Crearea de scurtături pentru rapoartele preferate  – de multe ori trebuie să facem diferitele filtre pentru a găsi datele care înainte care ne interesează. Începând cu această nouă versiune Google Analytics îți permite să creezi scurtături pentru a ajunge direct la filtrele importante fără să le mai faci încă o dată.
  4. Compararea filtrelor din timp real cu datele de pe site.

 

Spune si tu parerea...