Copy.com – primește 5 GB gratis de stocare online și 5 Gb pentru fiecare prieten adus

Recent s-a lansat copy.com, un serviciu de stocarea fișierelor pe internet. Serviciul este destul de bun și se aseamănă foarte mult cu Dropbox, Google Drive. Ca și ofertă de început cei de la copy.com oferă 5 GB spațiu extra pentru fiecare persoana care cine pe baza unei recomandări de la tine. Aceasta este ofertă limitată și probabil că va fi pentru perioadă de timp, apoi aceasta va fi oprită.

Ce trebuie să faci pentru a primi mai mult ?

În primul rând trebuie să te înscrii la copy.com și să-ți instalezi aplicația care va permite să urce direct fișiere pe internet. Apoi va trebui să postezi mesaje pe Twitter, Facebook, sau orice alt rețea socială astfel încât mai multe persoane să se înscrie.  De exemplu dacă 10 persoane se vor înscrie pentru acest serviciu sub numele tău, vei primi 5 GB gratuit pentru început, 50 GB spațiu extract pentru cei care i-a invitat(10x5GB), 2 GB pentru mesajul pe Twitter. Și practic vei avea 57 GB spațiu pentru a stoca date online. Așadar dacă dorești să ai și tu parte de această promoție te invit să îți faci cont și de asemenea să-ți inviți prietenii.

2 comentarii

  1. Am si eu cont dar nu sunt asa de multumit deoarece sistemul lor este foarte urat si nu prea sunt prieten bun cu el. Uite ce iti recomand eu, programul dropbox. Daca ai multe fisiere iti recomand sa ramai la acesta.

Spune si tu parerea...