La achizitionarea lui S8 vei primii si o boxa wireless gratuita!

Astazi Samsung isi va anunta oficial noile flagship-uri pentru prima jumatate a anului, mai exact S8 si S8+. Ambele device-uri ar trebuii sa fie disponibile la precomanda de astazi, desi informatia nu a fost confirmata inca.

Cu toate acestea, se pare ca s-au aflat preturile pentru cele doua telefoane, deoarece un operator european a lista deja flagship-urile pe site-ul său. Aparent, daca doresti sa achizitionezi oricare dintre cele doua flagship-uri, va trebuii sa platesti 815 euro pentru Galaxy S8 sau 925 euro pentru fratele său mai mare.

Vestea buna este ca Samsung a facut echipa cu anumiti retaileri pentru a face cumpararea noilor telefoane mai atractiva. De exemplu, Carphone Warehouse va oferi clientilor o boxa Samsung wireless gratuita in valoare de 99.99 lire la achizitionarea lui Galaxy S8 sau S8+.

Oferta este disponibila in Marea Britanie, dar ne asteptam ca oferte similare sa apara si in alte tari europene, ba chiar unele si mai atractive. Potrivit Carphone Warehouse, el este unicul retailer din UK care ofera o boxa wireless la achizitionarea unui S8 respectiv S8+.

Cu toate acestea, ar putea exista mai multe lucruri gratuite pe care distribuitorii autorizati le vor oferii la pre-comanda unui flagship Samsung incepand de azi (sau poate saptamana viitoare). Mai multe informatii despre noile varfuri de gama ale coreenilor vom afla in mai putin de 24 de ore la evenimentul celor de la Samsung numit „Unpacked 2017”.

Spune si tu parerea...