Firefox 20 apărut ieri cu câteva opțiuni noi, una dintre ele fiind foarte importantă: un manager de download-uri foarte accesibil și ușor. De asemenea ultima versiune a browserului Firefox include actualizări pentru navigarea în modul privat, scurtături pentru diferite opțiuni și mai mult suport pentru HTML5. Toate aceste actualizări sunt incluse în noua versiune pentru Firefox pentru Android și pentru calculator.

Managerul de descărcări este un buton simplu în partea dreaptă a căsuței de căutare. Și tot ceea ce trebuie să faci este să apeși pe el și vei vedea ultimele descărcări de pe internet. De asemenea pot să apeși butonul de vezi toate descărcările și astfel vei vedea toate programele și fișierele  descărcate de tine. Atunci când descarci un fișier această iconiță se schimbă într-un într-o bară de progres.

Mozilla face modificări si la modul privat de navigare atunci când ești pe calculator. Până acum utilizatorii dacă voiau să meargă în modul privat trebuiau să închidă toate taburile în care erau. Începând cu varianta aceasta poți avea două taburi deschise deschise. Unul poate să fie un tab în modul privat și unul în modul normal. Astfel Firefox devine mai puțin enervant când vine vorba despre modul privat.

Odată cu versiunea pentru calculator Firefox pentru Android a fost actualizat. Noua versiune include suport pentru modele mai vechi de telefoane, inclusiv cu cele cu procesor are un ARMv6.

Așadar, dacă doriți să vedeți noile actualizări intrați pe getfirefox.com și descărcați noua variantă.

Spune si tu parerea...