Ma intreb uneori pana unde poate sa duca dorinta de ,,faima” a romanilor. Si nu ma refer la oameni umili si de rand ci la cei care au ajuns sa aiba responsabilitati mari in societatea umana. Unii au facultate sunt oameni intelepti si invatati unii chiar cu experienta, si te sperii cand vezi ca face o boacana de-a rasu-plasu.

De exemplu in oraselul meu micut si cochet in care continua de ceva vreme modernizarea, lucru demn de toata lauda, sub numele de Botosani, se schimba un trotuar vechi cu unul nou din pavele. Foarte frumos. Mai toate trotuarele DESTINATE PIETONILOR  nu masinilor, au fost facute in acest fel. Dupa doar o zi de lucru am avut o surpriza …din mijlocul trotuarului a ,,crescut” un ,,copacel” cu o forma mai deosebita.

Insa orice om rational s-ar intreba cum este posibil ca administratorul drumului public, antreprenorul sau executantul lucrarilor sa instaleze un idicator rutier in mijlocul trotuarului, sau partea destinata pietonilor. Situatia este si mai penibila ca toate aceste lucrari sunt avizate de politia rutiera. Este adevarat ca administratorul drumului public, antreprenorul si executantul lucrarilor sunt obligate sa instaleze aceste indicatoare, dar daca se face cu avizul politiei rutiere, nu ar trebui oare sa ne simtim in siguranta?   Cu parere de rau dar suntem de rasul lumii…..din afara. Drum bun.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here