Biserica ortodoxa din America este cam ingrijorata. Motivul este ,,contagios” . Tot mai multi clerici si preoti isi fac cont pe retelele sociale. Sa mearga mai bine pe calea ,,domnului” daca sunt online?

De fapt aceasta biserica a publicat un document ingrijorator despre comportamentul preotilor in retelele sociale. Ei considera internetul un mare pericol pentru acestia deoarece prezenta lor online le poate slabii crediblitatea lor si asa tot mai slaba in ultimul timp. Vorba ,,sa faci ce spune preotul nu ce face” devine tot mai evidenta. Se pare ca indemnurile nu au intarziat ….. clericii ar trebui să se abţină să facă pe reţelele de socializare declaraţii politice, să se alăture grupurilor politice şi să devină „fani”ai unor candidaţi politici. Mai mult, preoţii tineri trebuie să se asigure că filmele publicate pe internet au „un conţinut potrivit”.

Citeste si:   Ecran de blocare - vulnerabilitate în iOS 6.1.3 și telefoanele Samsung

Ma intreb cine ar avea voie sa vizioneze filme cu continut nepotrivit. Daca ei trebuie sa fie un exemplu atunci pentru cine sunt un exemplu daca mai nimeni nu se abtine de la asa ceva.  Si daca politica este interzisa pentru clerici, enoriasii ai cui sunt daca sunt complet ,,cufundati” in politica? Interesant nu?  

In concluzie preotii nu au voie sa trimita cereri de prietenie pe Facebook sau Twitter  enoriasilor dar nici sa accepte astfel de cereri. De parca acesta abtinere ar fi ceva vital in ,,meseria” pe care o au acesti oameni care au facut Teologia  pentru a ajunge unde au ajuns.In schimp tehnologia este ca barul suedez: alegi doar ce vrei sa ,,mananci”restul ramane unde ii este locul.  Iar reputatia pe retelele sociale depinde in totalitate de tine, adica ce postezi sau vizionezi.

Citeste si:   Esti tare-n API? trafic.ro te provoaca la concurs

Cu siguranta si ei stiu ce a spus fiul lui Dumnezeu, Isus Mai Marele Preot : ,, strecurati tantarul dar inghititi camila”.

Facebook Comments
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIndicatorul surpriza
Articolul următorContinental Contitech Romania
Cei 7 ani de acasă i-am făcut în capitala noastră dragă, Bucuresti,insa părinții mei s-au hotărât să se mute într-o zonă mai linistită si bogată,undeva pe langă Botosani. Foarte bogată zona în verdeață.

Am 24 de ani si acum 9 ani am descoperit computerul si de atunci încoace tot ce ține de el. Sunt mai mult decat pasionat de tehnologie, dar valoarea acestora mă determină să mă mulțumesc doar cu informații despre ele. Imi place tenisul de masa, lectura și să îndrept atenția ori de câte ori am ocazia spre Cel care i-a dat omului ințelepciunea de a face multe lucruri bune si care a facut toate lucrurile.

Un lucru care mă definește : niciodată nu îmi pare rău după un obiect dacă nu se mai poate face nimic pentru el. Sau dacă am cumpărat  ceva si era disponibil  mai ieftin, nu regret deloc. Consider că este foarte important să fii echilibrat și realist având în vedere lumea în care trăim. In prezent încerc să pun bazele propriei afaceri și pot spune că nu numai experienta mă ajuta, ci și tehnologia tot mai avansată în toate domeniile.

1 COMENTARIU

Spune si tu parerea...