Samsung S IV – zvon sau realitate?

În ultimele săptămâni s-au auzit tot felul de zvonuri legate de apariţia noului model de smartphone Samsung S IV. Să fie ceva adevărat? Zvonurile spun că acesta ar apărea la un eveniment organizat de Samsung la Moscova pe data de 15 Martie a anului acesta.

Ne aşteptăm ca acesta să fie scos la vânzare undeva între 15 aprilie – 22 aprilie în Marea Britanie, dar şi în restul Europei. Se aşteaptă ca noul model de smartphone să conţină o tehnologie care să urmărească ochii…dar cel mai bine e să aşteptăm să vedem ce va fi;)

Specifiicaţiile pentru acest smartphone includ un display de 4,99 inci Super AMOLED cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Totodată Samsung va debuta cu un procesor 8 core Exynos Octa 5. Alte lucruri care se zvonesc că vor fi în Samsung S IV includ 2GB Ram cu posibilitatea 16, 32, 64 GB pe card sau chiar 128 GB. Va avea o cameră de 13 megapixeli atât pentru poze, dar şi pentru video, şi va include o camera de 2 megapixeli pentru video chat.

Sincer, nu mă aştept să văd noul model de Samsung Galaxy S IV luna aceasta la Congres Mondial al Tehnologiei, dar este posibil ca Samsung să ne facă o surpriză.

Până la noi informaţii, staţi conectaţi la acest blog pentru a primi noi informaţii!!:)

samsung_galaxyS4

Spune si tu parerea...