LG V30 se anunta a fi un camera phone veritabil

Seria LG V s-a remarcat dintotdeauna cu doua lucruri: ecrane mari si camere puternice. Sosirea lui LG V30 este pe cale sa se intample si se pare ca acesta va pastra formula de specificatii care a consacrat seria, dar de aceasta data focalizarea nu va ma fii exclusiv disponibila pentru fotografiere, ci si pentru captura video, potrivit unui raport al celor de la Android Authority.

Stim deja ca, camera noului LG V30 va avea cea mai mare diafragma pusa vreodata pe o camera de telefon, un f/1.6 cuplat cu un obiectiv „crystal clear”, V30 va venii si cu Cine Video respectiv Zoom Efects. Zoom pentru captura video am avut dintotdeauna pe telefoane, dar aceasta noua functionalitate promite sa aduca mai multa granularitate si o miscare mai lina a imaginii. Efectul Cine Video, pe de alta parte, ramane o necunoscuta.

In afara de specificatiile avansate aduse capturii video, LG V30 aduce bunataturi si la capitolul audio: avem un nou filtru digital Hi-Fi, precum si optiunea de a face streaming Hi-Fi cu MQA. Aceasta din urma inseamna ca puteti face stream audio de inalta fidelitate in fisiere mai mici. De asemenea, este posibil ca LG V30 sa aiba la bord microfoane externe, dar nu exista detalii suplimentare in acest sens.

In concluzie, LG pare hotarat sa transforme seria V intr-o companie media. LG V30 va fi anuntat oficial pe 31 august, iar precomenzile din Statele Unite vor incepe pe 17 septembrie, nu avem inca informatii despre disponibilitatea telefonului in tara noastra, dar suntem siguri ca va ajunge si pe piata din Romania.

 

Spune si tu parerea...