Aplicatii pentru a descarca muzica direct pe telefonul tau cu Android…

După cum bine ştiţi de o perioadă de timp m-am apucat să scriu şi eu ceva articole pentru acest blog…Astăzi, m-am trezit să scriu ceva despre cum se poate descărca muzică direct pe un telefon cu un sistem de operare Android fără a mai trebui să îl conectezi la PC.

Deşi folosesc un alt sistem de operare pe propriul meu smartphone, cred că sunteţi de acord cu mine că astăzi avem nevoie să ascultăm muzică bună în timp ce facem anumite activităţi. La calculator avem multe posibilităţi de a face acest lucru: Youtube, Radio online sau putem chiar descărca anumite melodii sau chiar albume întregi. Dar cum ar fi să poţi descărca direct melodii pe propriul tău telefon cu Android atunci când ai nevoie de ele, fără a mai fi nevoit să îl conectezi la PC? Ar fi două aplicaţii care vă pot ajuta:

  • Download All Files – De obicei când descărcăm ceva de pe internet, ne putem intâlni cu eroarea “Content not support”. Cu ajutorul acestei aplicaţii poţi descărca orice vrei chiar pe dispozitivul tău. Ea funcţionează exact ca un plugin pentru un browser la calculator, adică iţi permite să descarci orice tip de fişier şi chiar să îl salvezi  pe un card de memorie.  Practic atunci când navighezi pe browserul tău de pe telefon, tot ce trebuie să faci e să apeşi butonul de descărcare.
  • Music Junk – Această aplicaţie este diferită faţă de prima. Ea presupune să cauţi melodia ta favorită în bara de căutare care se găseşte în aplicaţie. După aceea selectezi melodia dintr-o listă de melodii găsite şi o descarci în memoria telefonului. Interesant e că poţi alege să o asculţi online şi chiar să citeşti versurile în acelaşi timp. Depinde de ce vrei tu!!!

Ambele aplicaţii se găsesc pe Google Play. La ora actuală, ele sunt cele mai bune şi populare aplicaţii. Am să le încerc şi eu când voi trece pe un telefon cu Android. Până atunci vă urez succes!!;)

Spune si tu parerea...