Apple ‘iWatch’ – Necesitate sau dorinta?

În timp ce mă gandeam ce să vă mai scriu, m-am intersectat cu o informaţie foarte interesantă. Deşi anul trecut au apărut iPhone 5 și iPad Mini, Apple se gândeşte să scoată anul acesta pe piaţă ceasul de mână iWatch – posibil gadgetul viitorului. Atunci m-am gândit să vă întreb dacă chiar am avea nevoie de un ceas care să ne facă să renunţăm la propriul nostru smartphone sau este doar o dorinţă a oamenilor.

Ceasurile inteligente nu sunt o noutate. Companii precum Motorola sau Sony au lansat astfel de ceasuri care oferă un număr de caracteristici convingătoare, dar care încă nu au reuşit să convingă oamenii de utilitatea lor.

Acest ceas ar fi cu touchscreen de 1,5 inci (3,8 centimetri). El va fi compatibil cu iPhone și va putea răspunde la mesaje sau chiar va prelua apeluri telefonice.Totodată va avea iOS cu Bluetooth care va fi de folos în a te conecta cu alte dispozitive.

Dar va fi achiziţionat de clienti sau va paţi ca alte produse de la Apple, ca de exemplu Apple TV, care  a rămas doar o dorinţa pentru unii oameni?

Oricum, faptul că Apple lucrează la un astfel de produs înseamnă ca tehnologia progresează foarte repede. Se naşte întrebarea:  Apple ‘iWatch’ – Necesitate sau dorinta? Vom vedea când se va lansa!!!

iwatch-apple

Spune si tu parerea...