Sa promovăm comerțul online: Bratari-Piele.ro

Ți-ai dorit o brățară din piele? Sau poate dorești să îți cumperi bijuterii? Sau poate că dorești să îți cumperi un portofel ție sau prietenei/soției tale…

Vă invit în acest caz să mergeți pe site-ul bratari-piele.ro.

De ce eu unul personal prefer să fac cumpărături online? Deoarece, pe lângă faptul că evit aglomerația din magazine și nu pierd timpul căutând produse într-o sumedenie de magazine, pot și să returnez un produs cumpărat în termenul legal. E adevarat că eu unul personal din sute de produse cumpărate până acum nu am returnat decât unul singur și acela era cu defect.

Ce am văzut interesant la acest site?

O varietate foarte mare de bratari femei din aproximativ 255 de modele de bijuterii, o cifră considerabilă din punctul meu de vedere. Site-ul oferă detalii exacte cu privire la produse și aceasta îmi dă un sentiment de siguranță că știu exact ce cumpăr.  De exemplu produsele conțin detalii ca: Dimensiuni bratara piele: Greutate:7gr Lungime: 18cm Latime: 1,8cm.

Un aspect interesant pentru mine a fost comparația numărului de produse pentru femei și pentru bărbați. Dacă bijuteriile pentru femei sunt in numar de 255 de modele, bijuteriile pentru bărbati sunt in numar de 594(bravo băieții) dintre care 260 sunt bratari barbati. În acest magazin online găsiți o gama variata de bratari de: argint, argint cu zirconiu, argint cu diverse materiale, otel inoxidabil, etc. Aceste bijuterii din categoria bratari pot constitui cadouri deosebit de frumoase si elegante, atat pentru tine dar cat si pentru cei dragi.

Livrarea produselor se face fie prin curierat rapid fie prin Posta Română. De remarcat este că atunci când plasezi o comadă de peste 200 de lei livrarea este gratuită.  Timpul de livrare prin Fan Curier este 24 ore, daca plasati comanda pana in ora 16 sau 48 ore daca plasati comanda dupa ora 16a zilei respective. Costul de livrare este de 12 lei la comenzile cu valori mai mici de 200 de lei. Timpul de livrare prin Posta Romana este cuprins intre 2 – 4 zile lucratoare.

Nu în ultimul rând observ că site-ul acceptă plăți direct prin carte de credit say PayPal, ceea ce pentru mine este un avantaj mare, mai ales că am de obicei bani în contul de PayPal.

Vă recomand să încercați! Priviți câteva brățări interesante găsite de mine:

 

 

 

 

Spune si tu parerea...