Cum sa tii familia in siguranță cu un selfie?

Recent am găsit o aplicație interesantă pentru membrii familiei. În această lume în care siguranța este din ce în  ce mai importantă 99check.com vine cu o soluție.

Despre ce este vorba?

Această aplicație de securitate disponibilă momentan doar pentru telefoane Iphone, și în curând pentru Android, dorește să vă păstreze în siguranță membrii familiei prin intermediul unui selfie. Cum functionează?

În primul rând aplicația folosește opțiunea de locație pentru a păstra tot timpul contactul cu ei. Atunci când este nevoie poți să ceri ca un membru al familiei să facă un selfie pentru a știi cu siguranță că totul este bine.

Aplicația monitorizează bateria telefonului, mesajele și pozele dar și locul unde este persoana.  Dar de ce aș monitoriza copilul într-o asemenea manieră? Ei bine într-o lume plină de pedofili, oameni ahtiați după sex, prădători sexuali și fără principii morale părinții trebuie să aibă grija de copilul lor.

Un aspect important este faptul că aplicația nu monitorizează orice mișcare a copilului ci le cere acestora să facă un selfie, dându-le un sentiment de siguranță dar și de autonomie.

Așadar dacă dorești ca să îți păstrezi copilul în siguranță încearcă această aplicație. Protecția familiei și siguranța copilului tău sunt aspecte ce nu trebuie neglijate.

Spune si tu parerea...