Eşti sătul să folosesti diferite programe pentru a edita pozele personale de pe smartphone?? De acum înainte putem folosi Repix. Acesta este o aplicaţie iOS gratuită care te îţi permite să te joci cu propriile tale fotografii. Practic, poţi să le colorezi cum vrei tu, folosind diferite setări prestabilite.

Aplicaţia conţine mai multe pensule care te pot ajuta să îţi faci treaba mai bine. De exemplu, are o pensulă intitulată „Cartoonize” care permite transformarea pozei  tale într-un cartoon sau pensula „Charcoal” folositoare în realizarea unor desene. Totodată, opţiuni adiţionale pot fi cumpărate odată cu această aplicaţie în pachetul de patru, care mai conţine optiuni ca „Van Gogh” care îţi va face imaginea să arate exact ca o lucrare de artă realizată de acest artist sau opţiunea “Stars” care ajută la crearea unui cer înstelat oriunde doreşti.

Dacă vrei, poţi schimba felul în care arată poza ta, folosind pensonul exact peste părţile pe care doreşti să le modifici. Efectele pe care vrei să le foloseşti te pot ajuta în modificarea unei părţi din poză sau chiar a întregii imagini, lucru care va face din poza ta să fie specială.

După ce ai terminat, poţi posta poza respectivă pe Facebook sau o poţi pune poza de profil pe Messenger. Depinde doar de tine ce vei face!!

Sper să am şi eu ocazia să folosesc acestă aplicaţie, astfel încât să vă împărtăşesc experienţe personale despre rolul acestei aplicaţii. Până atunci vă urez succes în folosirea acesteia!;)

repix

 

De asemenea poți găsi și site-uri gratuite de modificat poze sau programe gratuite pentru calculator de modificat poze.

Spune si tu parerea...