luni , 11 august 2014
Navigare: Home » Stiri IT » Stiri Servicii IT » Servicii Online » Modificat poze – lista de site-uri

Modificat poze – lista de site-uri

Ieri am scris un articol în care vorbeam despre un program de modificat poze si azi am decis sa vă prezint câteva site-uri care va permite acțiunea de modificare poze.

Care este diferența? Puteți modifica pozele doar dacă aveți acces la internet dar fără a instala un program anume.

Modificare poze online

Lista site-urilor unde poți modifica pozele gratuit online:

 • http://www.pizap.com/ - acest website îți permite opțiunea de a modifica poze online, să faci colaje de poze, să editezi o poză și să o modifici, să creezi poze pentru Facebook , poze de fundal și efecte de cameră web. Site-ul este perfect pentru modificat poze gratuit și are și o interfață destul de simplă.
 • http://www.befunky.com - este un utilitar foarte bun de editare poze online. Site-ul conține o mulțime de efecte de editat poze. De asemenea poți să redimensionezi pozele și să le pui în ramă. După ce ai salvat noua poză poți să o distrubui prietenilor tăi. Un aspect fain al acest site este că îți permite să te autentifici cu Facebook și poți direct să iei pozele din diferite tipuri de conturi.
 • http://www.fotoflexer.com - se laudă că ar fi cel mai avansat site de modificat poze online. Site-ul conține o multitudine de efecte ce pot fi implementate pentru o poza, pot fi scrise texte pe poză în diferite culori și fonturi, multe forme și alte opțiuni.
 • http://www.aviary.com - pentru dezvoltatorii web/Android/iOS – este o platformă web dar și acest website de editat poze se poate folosi ca și aplicație pe iOS și Android.  În prezent nu se poate folosi direct editorul, sau eu unul personal nu am găsit unde să folosesc. Din ce am observat acest site se adresează acuma dezvoltatorilor.
 • http://www.drpic.com
 • http://www.fototrix.com - e un site cu puține opțiuni, poți doar să adaugi o rama pozei tale, să truchezi câteva poze însă calitatea lasă de dorit.
 • http://funphotobox.com/ - acest site te ajută să modifici pozele tale în diferite forme. Poți să adaugi poza ta portret în diferite poze. De asemenea site-ul te ajută să faci poze animate, felicitări și îți permite să modifici fețele persoanelor și să le truchezi.
 • http://www.photofunia.com/ - după cum și numele site-ului sugerează, acest serviciu îți permite să modifici pozele și să le faci mai comice. Site-ul are multe efecte și opțiuni. Cu toate acestea practic nu editezi poza ci doar poza ta.. o suprascrii conform unor instrucțiuni date. De asemenea poți aplica filtre și efecte care încă sunt în teste. Poți să transformi poza ta și într-o felicitare
 • http://www.caption.it/
 • http://blingee.com/
 • http://en.grafme.com/index.php
 • http://www.picnik.com/
 • http://pixer.us/
 • http://www.onlinephototool.com/

modificat poze

Ce alte site-uri de modificat poze folositi voi?

In cazul in care doresti sa vezi si alte articole despre subiectul acesta de modificat poze poti sa vizitezi si urmatoarele articole:

Acest articol a fost reeditat pentru a fi mai folositor vouă utilizatorilor.

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

30 comentarii

 1. ma poate ajuta si pe mn cnv cum se cheama programul de modificarea pozelor dar nu photoshopma puteti ajuta?

 2. fain site

 3. asta e cel mai frumos program :*

 4. imi place…mai ales pizap;):X…..

 5. Ms mult merg toate

 6. Check this free online photo editing:
  http://www.fotor.com

  It’s worth to add into your list

 7. Recently I love one Free online Photo collage maker:www.fotor.com,i like the funky collage.
  you can try it.

 8. naspa

Scroll To Top