Aplicatii de editat pozele pe iPad

Dupa ce am vorbit despre servicii online de modificat poze, de aplicatii de modificat poze si despre aplicatii pentru telefoane pentru modificat imagini a venit timpul sa fac si un articol despre aplicatii pentru iPad pentru modificat imagini. Asadar in continuare  gasiti unele dintre cele mai bune aplicatii care va ajuta sa editati pozele pe iPad si Iphone.

Videolicious By The Talk Market, Inc.

Aceasta aplicatie este compatibila cu  iOS 4.2 sau o versiune mai noua a sistemului de operare si ruleaza pe  iPad 2. Aplicatia are o marimme de 9.7 MB. Suporta mai multe limbi de genul engleza, chineza, germana, franceza, italiana, japoneza, poloneza, rusa, etc, asa ca nu vei avea probleme cu limba. Aceasta aplicatie te va ajuta sa editezi filmele si pozele tale. Aplicatia contine tutoriale si idei pentru a face filme.

Live FX Lite By Nick Drabovich

Aceasta aplicatie este compatibila cu  iOS 4.0 sau o versiune mai noua. Are o marime de 2,6 MB ceea ce e foarte putin. Live FX Lite lasa utilizatori sa modifice pozele foarte rapid. Utilizatorul va putea foarte usor sa combine diferite efecte pentru poze de la Zoom Blur pana la fotografii in alb si negru. Poti de asemenea sa editezi poza si sa adaugi diferite texte si sa trimiti poza ta spre diferite servicii si retele sociale ca  Flicker, Facebook si Twitter.

PhotoPad By ZAGG Inc.

Aplicatia este compatibila cu IOS 4.0 si are o marime de 4.8 M.  Poti sa editezi poze si sa faci diferite lucruri esentiale la poze cum ar fi rotire imagini, redimensionare, desenare, selectare culoare, inlocuire culoare, cropping,etc. De asemenea aplicatia permite diferite efecte pe poze de genul luminozitate, efecte culori, etc.

picTransfer for iPad Lite By Objective App LLC

Aplicatia este compatibila cu iOS 3.2 si are o marime 4.7 MB. Ofera cea mai simpla si rapida solutie de a transfera pozele tale de pe iPhone/iPod Touch  pe iPad. Poti sa transferi un numar nelimitat de poze fie prin Wi-Fi sau Bluetooth.

Adobe Photoshop Express By Adobe Systems Incorporated

Aplicatia este compatibila cu  iOS 4.2 si are o marime de 7.2 MB. Adobe Photoshop Express iti permite sa editez rapid poze si sa le trimiti prietenilor tai. De asemenea poti aplica efecte care te ajuta sa faci pozele tale mai frumoase.

Spune si tu parerea...