5 utilitare de editat/modificat pozele

Editarea foto sau manipularea imaginilor de multe ori se fac cu ajutorul  programelor costisitoare. In lista de utilitare veti gasi programe si site-uri in care puteti edita a imagine si cu modificara poze usor si gratuit.

Cele mai bune programe gratuite de editat poze

photofunia

PhotoFunia este un instrument de editare foto, care vă oferă o experienţă plina de distracţie.  Puteti încărca orice fotografie şi doar sa aşteptaţi pentru a vedea efectele pe care le puteti folosi. Puteti modifica imaginea cu efecte amuzante astfel incat sa puteti sa radeti bine.

PhotoFunia este gratuit şi foarte uşor de utilizat. Site-ul iti ofera peste 100 de efecte diferite.  Incărcaţi fotografia şi PhotoFunia se va ocupa de restul pentru tine.

befunky

BeFunky vă  ajuta sa va  transformati fotografiile digitale în opere de artă incredibile, desene şi modele care sfidează imaginaţia. Cu un numar incredibil de aplicatii si oferind sute de instrumente usor de utilizat care nu necesită cunoştinţe tehnice. Site-ul te ajuta sa iti  dai drumul la creativitate.

Pixlr

Picnik

Picnik este un instrument de editare avansat. Site-ul are multe efecte, fonturi, forme, şi rame. Este rapid, uşor şi distractiv.

photofunny

photofunny.net este un editor de imagine complet gratuit care vă permite să creaţi efecte amuzante, rame foto, felicitari si mai multe modificari cu poze. Încărcaţi-vă fotografiile şi aplicati sute de efecte pentru fotografii, rame pentru fotografii, calendare 2011, imagini de iubire, sau fotomontaje amuzant. Este uşor şi gratuit!

In cazul in care doresti sa vezi si alte articole despre subiectul acesta de modificat poze poti sa vizitezi si urmatoarele articole:

Spune si tu parerea...