duminică , 29 martie 2015
Navigare: Home » Programe PC - Programe calculator » Programe de modificat poze

Programe de modificat poze

Vrei sa modifici pozele tale? Vrei sa faci un colaj frumos de poze?

Vrei sa faci o surpriza cuiva facand un tablou frumos cu poza sa?

PhotoShine vă oferă o modalitate uşoară de a modifica pozele tale prin adăugarea fotografiei în diferite şabloane. De exemplu, aveţi posibilitatea să adăugaţi fotografia într-un stil clasic de „dragoste”, un stil pentru fate mai roz, un desen animat  pentru copilul tau sau o revista. Printr-un simplu click poti modifica foarte usor pozele si poti sa le faci mai deosebite.

Caracteristici principale:

1) Usor de folosit

Doar un singur clic, aveţi posibilitatea să adăugaţi fotografia în şablonul pe care doriţi.

2) 9 teme (stiluri), mai mult de 700 de template-uri incluse.

Există mai mult de 700 de template-uri incluse în PhotoShine, ceea ce înseamnă că ai mai mult de 700 de alegeri pentru a face fotografiile tale mai atractive.

Poti descarca programul de modificat poze aici

In cazul in care doresti sa vezi si alte articole despre subiectul acesta de modificat poze poti sa vizitezi si urmatoarele articole:

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top