5 programe gratuite de modificat pozele

Pe parcursul timpului am prezentat mai multe articole de modificat pozele online si cateva programe de modificat pozele.

Acum a venit timpul sa scriu despre 5 dintre cele mai bune programe care te ajuta sa editezi imaginile si te ajuta sa le adaugi pe internet sau sa faci albume.

Picasa

Picasa este un program gratuit  de editare foto de la Google, care face ca imaginile arata grozav. Schimbul de cele mai bune fotografii cu prietenii şi familia este la fel de uşor ca apăsarea unui buton!

IrfanView

IrfanView este un program gratuit foarte rapid, mic, compact şi inovatoar (pentru uznon comercial) compatibil cu Windows 9x, ME, NT, 2000, XP, 2003, 2008,Vista, Windows 7.  Acesta este conceput pentru a fi simplu, atat pentru începători şi puternic pentru profesionişti. IrfanView urmăreşte să creeze caracteristici unice, noi şi interesante, spre deosebire de alte programe de grafica, a cărui întreagă „creativitate”este bazat pe clonarea caracteristicilor altor programe.

HP Photo Creations

HP Photo Creations este un software gratuit care vă permite să creaţi cu uşurinţă albume foto, calendare, colaje, felicitări şi alte suveniruri care pot fi imprimate la domiciliu sau livrat la tine ..

MAGIX Designer Foto 7

Optimizaţi fotografiile digitale in modul urmator:  reglati culoarea şi luminozitatea,claritatea imaginii corecte. Cu doar câteva clicuri, puteţi decupa, roti, si edita fotografiile în detaliu. Puteţi chiar transforma fotografiile in picturi sau caricaturi  în cel mai scurt timp folosind efecte artistice incluse ..

DigiKam

DigiKam este un program profesionist de gestionare a fotografiilor pentru Linux, Windows,Mac şi-OSX. Oameni care au inspirat designul digiKam sunt fotografi asa ca iti recomandam acest program.

In cazul in care doresti sa vezi si alte articole despre subiectul acesta de modificat poze poti sa vizitezi si urmatoarele articole:

Spune si tu parerea...