Protecția pentru calculatoarele noastre este extrem de importantă deoarece acolo avem uneori date importante sau stocăm informații prețioase, și nu mă refer aici la conturi bancare ci poate la poze și alte lucruri care au valoare sentimentală.

Pe lângă aceste informații, de multe ori, calculatorul nostru este plin cu informații vitale care dacă ar cădea în mâna unor persoane rău întenționate probabil ne-ar putea fura identitatea s-au ar putea să ne facă ceva rău. Ce putem face pentru a fi siguri că acest lucru nu se va întampla? Trebuie neaparat sa ne protejăm calculatorul cu un antivirus! În continuare vă voi prezenta 3 programe antivirus gratis.

Trebuie să înțelegem că majoritatea programelor antivirus gratis oferă o anumită protecție însă aceasta este relativă și nu totală. În curând voi face și un articol cu cele mai bune programe de antivirus disponibile în prezent.

Programe antivirus gratuite

Avira AntiVir Personal

Avira Antivir Personal vă protejează de viruși, troieni, viermi, spyware, adware și alte diferite tipuri de malware, făcându-l un instrument antimalware pe deplin funcțional și cu siguranță. Din punctul meu de vedere este cel mai bun antivirus gratuit existent pe piață.

Este compatibil cu Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000 și de asemenea are o versiune pentru UNIX.

AVG Anti-Virus Free

AVG este  unul dintre cel mai bune programe antivirus gratuite. AVG Anti-Virus Free este un antivirus cu drepturi depline și un instrument antispyware, include un scanner de e-mail, scanner link-ul, opțiuni de scanare programate, actualizări automate, și altele.

AVG Anti-Virus Free este compatibil cu Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.

avast! Free Antivirus

Avast este un antivirus gratuit ce cu siguranță merită să fie pe orice listă de cele mai bune programe antivirus gratuite. avast! protejează PC-ul împotriva amenințărilor de pe Internet, scanează fișierele, e-mailuri, dvs. și mesaje instant chiar.

avast! Free Antivirus suportă Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.

Un motiv important pentru care am inclus avast!  ca unul dintre cele mai bune programe antivirus gratuite este din cauza  „motorului euristic”, care poate detecta viruși necunoscuți anterior și alte tipuri de malware.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here