Acum câteva zile am făcut un articol despre cele mai bune programe antivirus gratuite. M-am gândit că ar fi bine să continui această listă deoarece am omis câteva programe destul de interesante. De aceea în continuare vă voi prezenta o completare la lista anterioară, adică încă câteva programe antivirus gratis.

Panda Cloud Antivirus Free (descarcă acest antivirus gratis)

Dacă dorești un nou program gratuit de antivirus Panda Cloud Antivirus Free este o unealtă de dimensiuni mici dar care oferă securitate destul de bună a protecției pentru viruși în timp real. Acest program poate fi folosit cu alte programe de securitate fără probleme. Deoarece este o versiune gratuită a unui produs comercial, acest antivirus gratis are câteva opțiuni lipsă.

Panda-580-90

Emsisoft Emergency Kit (descarcă acest antivirus gratis)

Niciun antivirus nu are o rată de succes de sută la sută, de aceea este bine să ai tot timpul și un alt program care să-ți poată verifica calculatorul. Emsisoft Emergency Kit este o resursă buna pentru acest lucru. Programul practic nu are nevoie de instalare și se rulează direct. Astfel șansa de a existat conflicte între acest antivirus și altele este foarte mica. Acest program antivirus gratis are o rată destul de mare de succes și merită testat. Dacă ai nevoie cu adevărat de a doua opțiune pentru un antivirus, acesta este.

Emsisoft-580-90

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall (descarcă acest antivirus gratis)

ZoneAlarm este un program antivirus gratuit care deasemenea merită văzut. Baza de date acestui antivirus este actualizată zilnic și nu în fiecare oră. Acest lucru te ajută să fii protejat  destul de bine dar nu cu ultimele apariții de viruși.

Programul oferă câteva opțiuni importante, dintre care cele mai importante este protecția firewall și protecția la navigarea pe internet.

Programul nu are foarte multe opțiuni de setări dar își face treaba foarte bine.

ZoneAlarm-580-90

Malwarebytes Anti-Malware Free (descarcă acest antivirus gratis)

Dacă crezi că ai calculatorul infectat cu ceva și antivirusul nu am găsit nimic poate ca ar fi timpul să instalezi și acest antivirus gratuit.

Programul este un scanner în timp real excelent și te ajută să găsești foarte multe tipuri de probleme pentru calculatorul tău. De asemenea începători nu vor avea probleme cu acest program antivirus. După ce lansezi programul trebuie să apeși butonul Scan și imediat programul începe să îți verifice sistemul. Deasemenea utilizatorii cu experiență mai multă vor aprecia opțiunile în plus pe care acesta le are.

Malwarebytes-580-90

Bitdefender Antivirus Free Edition (descarcă acest antivirus gratis)

Antivirusul Bitdefender este unul dintre cele mai bune din lume. Multe dintre testele independente au confirmat acest lucru. Avem o veste bună pentru voi: de ceva timp s-a lansat o versiune gratuită a acestui antivirus.

Totuși există o problemă. Bitdefender Antivirus Free nu are protecție în timp real, nu va scana fișierele care le accesați și le descărcați de pe Internet. Bitdefender Antivirus Free are protecție în timp real și va scana fișierele accesate și traficul de internet. Programul scanează fișierele și dosarele când ceri tu acest lucru. Bitdefender Antivirus Freepoate fi antivirusul tău principal dar  poate fi folositor și pentru să scanați ocazional atunci când crezi că alte programe ar putea să rateze anumite probleme care ar putea fi găsite pe calculatorul tău.

Bitdefender-580-90

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here