Inelul de logodna perfect…

Cred ca timpul este un mare dusman al omului. De ce? Intr-o perioada scurta dorim sa facem multe lucruri dar din pacate nu avem prea mult timp. De obicei noi barbatii nu avem dorinta asta de a pierde ore intregi la shopping ci din contra dorim sa facem lucruri rapid ca sa ne concentram asupra altor lucruri importante. Cand merg cu unele fete pe la diferite magazine pentru mine este greu sa stau sa probez fiecare haina sau sa stau prea mult timp la un articol. Fie imi place … fie nu. Mergand pe ideea asta recent am vorbit cu un prieten de al meu care doreste sa o ceara in casatorie pe o buna prietena de-a mea. Totul bine si frumos! Se inteleg… sunt frumosi amandoi si sunt doua persoane bune.

Problema de acuma vine: nu stia ce inel de logodna sa ii cumpere. Bineinteles deoarece doarea sa fie surpriza m-a pus pe mine sa aflu ce marime poarta la inel fata….

Dupa chinul de a descoperi acest lucru am dat de o alta problema. Unde sa cautam inelul de logodna perfect?

Deoarece viitoarei logodnice a prietenului ii placeau bijuteriile de argint am decis sa cautam pe google cuvintele bijuterii argint. Asa am dat de magazinul onlinebijoux.ro, un magazin online care vinde ceasuri si bijuterii de argint sau bijuterii placate cu aur. Asadar a inceput cautarea inelului in colectia de peste 150 de produse.

Au fost foarte folositoare optiunile de selectare a marimilor si de ordonare dupa pret. Astfel am putut sa ne facem o imagine de ansamblu despre ce anume cautam. Deoarece nu a trebuit sa mergem pana la un magazin anume a fost  mult mai usor sa gasim bijuteriile dorite. Cu toate ca am pierdut mult timp analizand fiecare inel in parte, deoarece doream sa fie perfect timpul dedicat mersului inspre magazin si alte lucruri adiacente a fost recuperat. De aceea iubesc eu magazinele online!

Bineinteles ca noi baietii nu ne pricem prea bine la alegerea cadourilor si a bijuteriilor perfecte.. dar incercam sa ne straduim.

Ce mi-a placut la site este ca au o colectie destul de vasta de articole, peste 2000  de articole. Eu unul personal nu vreau sa ma logodesc dar am observat ca magazinul ajuta utilizatorul sa gaseasca usor articolele dorite prin categoriile bine definite in partea de sus a site-ului. De exemplu, eu personal sunt pasionat de ceasuri de mana. Site-ul are o colectie mare de ceasuri incepand de la un pret ieftin mic de 60 RON pana la ceasuri de peste 500 RON.

Va recomand tuturor sa intrati pe site si sa vedeti voi personal ce va place.

Spune si tu parerea...