Tableta PC Allview AllDro 3 Speed T

Recent a trebuit sa fac diferite drumuri in anumite judete ale tarii. Totul bine si frumos! Ei nu chiar asa….

Pe langa bagajul care tot timpul il las pe ultima suta de metri de facut m-am mai confruntat cu o problema! Laptopul meu este cam mare si uneori imi ocupa prea mult spatiu. Confruntandu-ma cu aceasta problema am decis sa caut o tableta ieftina si buna care ma poate ajuta atunci cand plec.

Am descoperit asa PC Allview AllDro 3 Speed T.

Este o tableta de 9.7′, marimea perfecta pentru mine, ce paote fi folosita caun netbook prin intermediul unui docking cu tastatura, a aplicatiilor office si de securitate a informatiilor precum si a capacitatii de stocare. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proportionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

Tableta are o baterie buna, ceea ce pentru mine este un atuu important, deoarece de multe ori sunt nevoit sa merg cu trenul sau autocarul.

Tableta poate reda filme in format FullHD si videoclipuri de pe youtube cu o claritate fidela. Allview AllDro 3 Speed T este echipata cu display IPS, o tehnologie care foloseste un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide. Indiferent de unde privesti ecranul, imaginile sunt redate clar. Acesta calitate a tabletei pentru mine este foarte importanta deoarece eu unul personal am o problema la laptop cu unghiul din care privesc ecranul.

Poti beneficia de internet fie prin conexiuea Wi-Fi sau printr-un modem extern 3G. Tableta nu are slot pentru SIM dar poti folosi unul dintre modemurile Allview (E261), Huawei E180, Huawei E1750, Huawei E169, Huawei EC150, Huawei EC12, Huawei ET127, ZTE AC580, ZTE AC583, ZTE MF637U.

Pe lang aceste aspecte as mai putea spune cate ceva despre aplicatiile cu care vine tableta: Bitdefender, Messeger si Office Suite.  In cazul in care nu gasesti aplicatia dorita pe tableta tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Google Play si problemele tale s-au sfarsit.

Tableta vine la un pret de 1299 RON si din punctul meu de vedere este o alternativa buna pentru o tableta mai ieftina dar si care sa poata sa isi faca treaba.

Un comentariu

  1. Salut, Marius!

    Cum se descurca in multitasking? Care au fost sarcinile cele mai complexe la care ai folosit-o pana acum (am inteles ca nu ai luat-o pentru lucruri complexe)? Eu m-am jucat cam putin pe un Android 4 ca sa imi fac o parere obiectiva (cu alt brand).

    Pentru ce ofera, pretul nu este mare. Sa o stapanesti sanatos!

    gheorghe

Spune si tu parerea...