Fiecare dintre noi probabil este curios sa afle din timp ce promotii ofera magazinele de la noi din tara de Black Friday.

Totusi mai mare e curiozitatea deoarece cind vine vorba de bani, aici e cea mai mare problema, iti doresti multe si cu bani putini nu prea reusesti sa achizitionezi ceea ce ai nevoie sau poate pur si simplu ce  iti doresti.

Si atunci ne zicem: hai sa vad din curiozitate  ce oferte sunt din partea magazinelor participante. Asa am facut si eu si totusi am constatat ca de la curiozitate foarte usor ajungi sa si cumperi ceva. Cu citeva zile inainte de marea zi, 20 noiembrie,  am „rasfoit” linkurile diverselor magazine si promotiile lor si am gasit multe oferte faine, unele  la preturi accesibile si reduceri mari.

Una dintre magazinele online participante a fost si miniPrix.ro. Acestia au venit cu reduceri mari din 19 noiembrie  incepind cu ora 17 la diverse articole de imbracaminte. Am cautat sa vad poate gasesc si eu ceva la un pret bun si intr-un final m-am oprit la pulovere.

Alte oferte am gasit si pe www.emag.ro De aici mi-am cumparat un scaun de birou care initial costa 199 ron dar pretul final cu tot cu transport a ajuns la 80 ron, deci o reducere foarte buna.

Imi puteti spune si voi ce ati reusit sa va cumparati de Black Friday? Sunteti multumiti? Mi-ar fi interesant sa aflu si parerile voastre in legatura ca ofertele propuse de magazine de Black Friday.

P.S: Articol scris de Aliona

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here