Casti wireless – asa ceva as dori

Mie unul imi place mult sa ascult muzica atunci cand sunt acasa sau cand lucrez la birou. Si cum munca mea implica faptul de a sta mult timp la birou in timp ce ma strecor prin partile cele mai secrete ale unor site-uri, muzica e importanta pentru mine.

Recent am vazut cateva produse care as dori sa le testez pe site-ul bose-romania.ro. Dar de ce m-am oprit la acest site? Ei bine Bose este o companie americana specializata in echipamente audio. Aceasta companie a fost fondata cu 51 de ani in urma, in  1964 de Amar G. Bose si are multi ani de vechime in domeniul audio. De fapt compania Bose este recunoscuta pentru produsele de calitate din acest domeniu.

d0bcd31ba04565185e6635ab832e5699Asa am ajuns la produsul Casti Bluetooth SoundLink OnEar.  De ce am ales acest produs? Deoarece castile wireless mi se par foarte practice. Orice as face in birou nu deranjez pe nimeni ascultand muzica si bineinteles am mobilitatea perfecta. Cum am tendinta sa ma misc, ba intr-o parte ba in alta, nu sunt limitat de un fir si nici nu ma incurc cu el. Sunetul aceste casti este clar și puternic, ceea ce ma face fericit. Imi place sa ascult sunetul la claritate maxima, si cred ca voua va place la fel.

Pe langa aceasta pot sa ma bucur de muzica o zi intreaga fara sa trebuiasca sa schimb bateriile. Castile vor tine incarcate pana la 15 ore de auditie neintrerupta. Si in timp ce asculti muzica nu trebuie sa fii stresat ca pierzi un apel.  Castile sunt dotate cu posibilitatea de a efectua si a raspunde la apeluri telefonice. De asemenea indicatiile vocale ale castii iti comunica cine te suna, in cazul in care totusi ai chef sa ignori un apel.

Si nu as vrea sa omit un alt aspect important al unui asemenea tip de produs: confortul. Atunci cand tii o casca mult timp pe urechi uneori…. sensatia e tare aiurea. Totusi aceste casti sunt cu 40% mai usoare decat alte produse de acest gen si cantaresc doar 152.60 grame. De exemplu castile Sony MDRV55 au 220 de grame si nici macar nu sunt wireless, adica nu au baterie incorporata. O casca audio fara fir asemanatoare, Sony MDR-ZX770BN, are 245 de grame si cu o durata maxima de 13 ore de functionare.

Mi-ar placea sa „Cer o demonstratie” pentru un produs Bose

 

 

Spune si tu parerea...