Si totusi… firul incurca

Recent mi-am mutat biroul din locul în care stă de obicei. Nimic mai ușor vă gândiți. Ei bine lucrurile nu stau chiar așa de ușor atunci când ai  multe cabluri.

Folosesc un PC conectat la o imprimantă și 2 monitoare. Pe lângă aceste cabluri  mai un microfon și bineînțeles cablul pentru sistemul audio.

Ei bine atunci când schimbi sistemul audio, wooferul, din poziția lui atunci vine partea frumoasă. Toate cablurile de la cele 5 boxe trebuie mutate, un  lucru care nu e atât de ușor mai ales dacă ele sunt trase astfel încât sa nu deranjeze și să fie estetice. Din acest motiv mi-ar placea să testez cum funcționează un sistem de boxe wireless și în special acesta.

3d265638ae622354bd6d55c30bf336eeOare cum e să ai boxe wireless? Îmi imaginez că dacă ai chef să stai in dormitor și să asculți muzica iți iei simplu boxa și pac….. sistem audio de calitate. Dar ce faci când vrei să gătești și muzica te inspiră? Nimic mai simplu….

Și nu în ultimul rând atunci când ai musafiri sau lucrezi poți să te folosești de acest dispozitiv usor. Ce mi-a plăcut, pe lângă calitatea sunetului, la sistemul SoundTouch 20 Seria III este faptul ca poți să te conectezi fir prin WiFI sau Bluethooth. Poți astfel ușor să te conectezi cu telefonul sau tableta la acest dispozitiv și să îți conduci întregul univers muzical din casa ta:).

Cât de practice considerați că sunt boxele fără fir?

Mi-ar plăcea să cer o demonstrație de pe bose-romania.ro, pentru produsul Soundtouch 20 Seria III din simplu motiv că e practic și usor de manevrat.

Spune si tu parerea...