Facebook anunta un eveniment Android pe data de 4 aprilie 2013!

De obicei, când se întâmplă ceva de o importanţă deosebită, toată lumea se grăbeşte să posteze pe Facebook, să îşi invite toţi prietenii şi tot felul chestii asemanătoare. Acum se pare că a venit rândul nostru să primim o invitaţie de la Facebook. Despre ce să fie oare vorba?

Evenimentul care va fi organizat de către Facebook are ca motto principal: ” Veniţi să vedeţi noua noastră casă pe Android „. Sună destul de interesant, nu? Interesant e că nu ştim ce se va trata la acest eveniment.

Deja au început sa apară zvonuri. Unii cred că este vorba de ‘ Facebook telefon ‘, creat în parteneriat cu HTC. Acesta urmând să aiba o versiune modificată de Android, dar care în care va fi integrat şi Facebook. Anul trecut, Mark Zuckerberg (CEO Facebook),  spunea că dacă vor crea un model de telefon, acesta va fi folosit de peste 20 de milioane de oameni. Totodată,  el spunea că strategia lor nu este aceea de a-şi construi propriul lor sistem hardware, ci acela de a construi un sistem care să se poate integra perfect în orice alt dispozitiv.

Poate acest sistem sau poate doar o parte din el vom cunoaşte pe data de 4 aprilie. Ce crezi că va anunţa oare Facebook la aceea dată? Rămâne să vedem atunci ce va fi!;)

1

Spune si tu parerea...