Evernote Food – o aplicatie de memorare a lucrurilor importante

De obicei, cele mai importante amintiri ale noastre sunt legate de mâncare. Fie este vorba de o cina romantică cu partenerul iubit sau poate o sesiune nebună de cumpărături. Oricum aceste lucruri ne rămân bine întipărite în memorie. Ce aţi spune dacă ar fi un serviciu care să vă ajute să nu uitaţi niciodată aceste amintiri plăcute?

Evernote Food a fost conceput să îţi reţină toate amintirile tale preferate, dar totodată el te ajută să îţi faci o organizare a meselor tale, dar şi să împărtăşeşti cu alţii acest lucru. Hai sa vedem cum ne ajută!

  1. Evernote Food este de un real folos atunci când vrei să serveşti cina la un anumit restaurant, dar nu ai rezervare. Aplicaţia conţine o secţiune numită OpenTable’s reservation – care te ajută să iţi faci o rezervare la orice restaurant. Totodată, poţi face o selecţie a restaurantelor în funcţie de calitatea acestora.
  2. Deşi te ajută atunci când vrei să mananci ceva în oraş, Evernote Food te ajută să prepari o cină gustoasă chiar de la tine acasă. Cum? Împărtăşind cu alţi prieteni de pe Facebook, Twitter, Email diferite reţete.

Pare destul de interesantă această aplicaţie, nu-i aşa? Sper ca în curând să o pot folosi şi să vă spun personal cum e, dar până atunci vă invit să urmăriţi o scurtă prezentare video si câteva poze.


Spune si tu parerea...