De ce este GMAIL grozav??

În timpurile care trăim avem nevoie mai mult ca niciodată de o adresă de email atât pentru a primi informaţii de la locul de munca, dar şi pentru a comunica cu prietenii nostrii. Trăim într-un perioadă când există multe servicii de email, precum Yahoo!, AOL, Hotmail şi mai nou Google’s Gmail.  De exemplu, Gmail oferă posibilitatea de a trimite fişiere mai mari de 10 GB şi permite video chat cu nu mai puţin de 9 prieteni în acelaşi timp. Cred că este destul de grozav, nu?;)….În continuare vă voi prezenta câteva motive pentru care cred că GMAIL este cel mai grozav serviciu de email..

  1. Creşte eficienţa dumneavoastră – ai posibilitatea de a deschide o fereastră şi să o laşi în partea de jos a ecranului în timp ce tu mai răsfoieşti alte mesaje mai vechi pentru a te hotărî ce vei scrie. Interesant e că poţi deschide câte ferestre vrei tu pentru a compune noi emailuri, dar depinde de ecranul tău! Incă un lucru fain e că GMAIL vine cu posibilitatea de a comunica atât în scris dar şi verbal în aşa fel încât tu să economiseşti timp. Totodată te ajută să iti faci o selecţie a mesajelor celor mai importante şi urgente în acelaşi timp prin adăugarea de steluţe care te vor ajuta să-ţi dai seama ce emailuri sunt importante sau pot fi citite cu altă ocazie.
  2. Descoperi soluţii inovatoare – Gmail Labs este un set de peste 30 de caracteristici care îţi pot îmbunătăţii serviciul de email. Câteva dintre ele ar fi: Undo Send, Authentication icon for verified senders, Background Send,  SMS in Chat. Le-am trecut direct în limba engleză pentru a fi mai uşor să le descoperiţi voi singuri!:)

În final, puteţi să vă schimbaţi fundalul căsuţei voastre de email astfel încât să vă simţiţi bine când aveţi de lucru. Nu este aşa că aveţi mai multe posibilităti cu Gmail??? Vă urez succes în utilizarea lui!

gmail-4-650x0

Vrei sa cumperi un set de LEGO?  Iti recomand sa cumperi noile seturi lego duplo si lego friends.

 

3 comentarii

  1. Mi-am facut si cont Gmail de vreo 2 saptamani. Chiar regret ca nu mi-am facut mai demult. Am acelasi mail si pe yahoo, hotmail si gmail ” username@yahoo/hotmail/gmail.com” si le tin pe toate pe Thunderbird. Eu consider ca e destul de interesant. Nu folosesc pentru fiecare un client diferit.

  2. Author

    Si mie mi sa parut destul de interesant…Ofera multe posibilitati…Si daca e bun, merita sa il folosim cu toata increderea!!;)

  3. Folosesc gmail din 2006. Nu pot spune decât că e preferatul meu față de orice alt furnizor de mail.

Spune si tu parerea...