Este oare nevoie de un telefon transparent?

Citind nişte ştiri în această dimineaţă, am dat şi peste această informaţie care îmi spunea că telefonul viitorului va fi transparent. Super tare m-am gândit eu!!! După aceea mi-am dat seama că oamenii au de mult timp dorinţa de a vedea prin telefon. Oricum compania Polytron promite că în viitor acest lucru este posibil. Aşa să fie oare??

Ar fi incredibil să se poată întâmpla acest lucru, dar se nasc mai multe întrebări: De ce am avea nevoie de astfel de telefoane?? Oare ar fi aplicaţii care să funcţioneze pe astfel de telefoane?? Şi chiar de ar fi astfel de aplicaţii ar fi ele de un folos real pentru noi?? Ai vrea un astfel de telefon??;)

Încă nu se ştie exact când va intra în producţie acest produs, dar managerul general al companiei Polytron, Sam Yu spune că se va începe producţia unor astfel de telefoane undeva pe la sfârşitul anului. Pâna atunci se poartă negocieri intense cu marile companii de producătoare de smartphone-uri pentru a fi scos pe piaţă acest telefon când va apărea.

Pâna se vor hotărî producătorii să îl scoată pe piaţa, trebuie să ne gândim foarte bine dacă vom achiziţiona un astfel de telefon…Între timp ne bucurăm şi de smartphonul pe care îl avem acum!!:)

polytron

2 comentarii

  1. taree asta cu telefonul ..e ca cei care duc lipsa de alimente..au doar imagini in stomac,,au doar impresia ca au avut ceva pe masa. ..ma intreb cum se poate lauda cineva cu un astfel de telefon..daca crede cineva ca e o farfuriuta mai sofisticata pentru cana de cafea.

Spune si tu parerea...