Afla ce incaltaminte se poarta vara aceasta!

Noile colectii de incaltaminte de vara pentru femei de anul acesta sunt foarte diversificate, dar se intalnesc si puncte comune. In continuare, va propunem o scurta incursiune in lumea modei, pentru a vedea care sunt tendintele in materie de pantofi dama pentru sezonul estival 2017, dar si care sunt modelele si combinatiile de care trebuie sa va feriti.

Ultimele prezentari au scos la iveala dorinta designer-ilor de a impresiona printr-un echilibru intre confort si imagine. Asadar, puteti obtine un look de zi actual, la moda, purtand incaltaminte mai comoda. De exemplu, pantofii stiletto sau cu toc cui nu mai sunt atat de cautati. In schimb, daca preferati articolele de incaltaminte de acest fel, puteti miza pe formele originale, accesorizate in mod diversificat. In plus, pana acum ar fi parut o crima asortarea pantofilor inalti cu toc cui cu sosete dantelate, insa nu este si cazul celor mai recente prezentari. Clasicul toc stiletto a fost inlocuit in mai multe randuri, de majoritatea caselor de moda, cu platforme hipertrofice cu sau fara toc. De pe podium nu au lipsit nici pantofii superpunk cu toc solid si lanturi, perfecti pentru un outfit street-style.

Flatforms, platformele subtiri care se aseamana cu incaltarile japoneze, au urcat rapid in top-urile fashionistelor de pretutindeni. Asa ca daca visati la o tinuta versatila, de vara, plina de feminitate si cu un aer nipon, trebuie sa cautati in magazine astfel de pantofi.

Daca in sezoanele trecute am fost incantati de pantofii sport cu platforma, a venit randul sandalelor pe platforme sa ne cucereasca pe deplin.

Nici sandalele cu talpa plata nu sunt de ocolit in sezonul de vara, iar tendintele se indreapta spre modelele accesorizate cu pietre, cu cureluse sau catarame etc. Oferta Pepper de sandale cu talpa joasa  include modele versatile, pe argintiu si pe auriu, cu care nu veti trece neobservate pe strada!

Asadar, sa nu va mirati ca ultima moda este sa porti slapi cu curelusa in jurul gleznei, ce asigura o fixare mai buna a piciorului. Cu siguranta oricine poate gasi o pereche de slapi moderni pe gustul sau, deoarece in magazinele de profil rafturile sunt pline cu modele destinate pentru evenimente cocktail, pentru birou si bineinteles, pentru plaja. Slapii cu design minimalist, dar cu o cromatica conservativa, neutra, se potrivesc chiar si unor tinute office obisnuite, fara pretentii.

In schimb, daca nu concepeti sa renuntati la tocurile cui, aveti la indemana o alternativa sic, feminina – sandalele kitten heel cu tocuri mai mici.

Spune si tu parerea...