Inchirieri auto SUV-uri in Bucuresti si Otopeni

Oricine dispune de carnet de sofer si doreste sa inchirieze un SUV din clasa compacta sau mare din parcul auto SABrent, o poate face in mod extrem de simplu, contactandu-ne telefonic sau prin completarea unui formular online.

Atat SUV-urile din clasa compacta, cat si cele de cilindree mare, puternice si elegante, sunt modele noi, aflate in perfecta stare de functionare. Una dintre prioritatile noastre o reprezinta asigurarea de conditii optime de siguranta in traficul rutier pentru toti clientii care ne solicita pentru colaborari pe termen scurt, mediu sau lung. Pentru serviciile de inchirieri masini de lux in Bucuresti pe termen mai indelungat, oferim discount-uri atractive!

Printre beneficiile de care va veti bucura la inchirierea unui SUV din parcul nostru auto, se numara urmatoarele: posibilitatea de a opta pentru preluarea directa a autoturismului ales direct de la aeroportul “Henri Coanda” din Otopeni, un interior impecabil de curat si dotat modern, pentru un confort optim in timpul rularii, atat in mediul urban, cat si pentru deplasari lungi sau in regim de autostrada.

Asadar, aveti toate motivele sa alegeti un SUV de inchiriat din Bucuresti sau Otopeni, la un pret incredibil, din parcul auto SABrent!

Spune si tu parerea...