Cum sa iti citesti emailurile fara sa intri pe site-uri

În prezent majoritatea dintre noi au cel putin 2 sau 3 adrese de email. Uneori poate că ai o adresă de email pentru muncă, una pentru prieteni și alta pentru cine știe ce alte activități. Dar ce poți face dacă dorești să le citești toate fără să fii nevoit să intri pe toate aceste site-uri?

Există mai multe variante de a rezolva această situație. Astăzi voi vorbi despre folosirea unui soft special pentru citirea emailurilor.

Atenție: unele servicii de email nu suportă acces POP decât pentru conturi plătite (De exemplu: Yahoo Mail! –  pentru aceasta puteti incerca sa folosiți setările pentru IMAP).

Eu unul personal folosesc Mozzila Thunderbird pentru a citi emailurile dar există și alte programe asemănătoare cum ar fi Outlock Express, etc.

Pentru programul de mai sus este foarte simplu să configurați o adresă de email. Pașii sunt următorii:

  1. deschizi programul
  2. Din meniul Tools->Selectezi Account Settings
  3. în partea de jos vezi meniul Account Actions. Apasă pe el și selectează Add Mail Account
  4. Scrii Numele, contul de email si parola
  5. Apesi butonul Continue. Programul va detecta singur datele care are nevoie pentru a se conecta la serverul de email. După ce datele au fost găsite apasă butonul Create Account.

Am facut si un tutorial video scurt pentru acesta actiune:

Un comentariu

  1. Eu folosesc Digsby care e un integrator de mail, chat si flux twitter si facebook. Iti poti adauga cate emailuri vrei, iar operatiunile cu email-urile primite se pot face direct din zona de notificare, din traybar.

Spune si tu parerea...