Vrei sa te simti confortabil? Iata ce modele de sandale sa porti vara aceasta!

Vara se anunta torida, asa ca daca nu suntem convocati la evenimente cu tinuta impusa, formale, putem purta haine si incaltaminte lejere, pentru a ne simti cat mai confortabil. Atunci cand vine vorba de articole de incaltaminte, nu trebuie sa uitam ca modelul ales poate adesea transmite mai multe decat ne imaginam. De exemplu, o pereche de pantofi decupati cu toc mic sau platforma nu foarte inalta, cu design care pune accent pe cromatica, poate da un ton vesel intregii vestimentatii.

O pereche de sandale cu talpa joasa  poate constitui alegerea cea mai inspirata, mai ales atunci cand stii ca stai mult in picioare sau ai de umblat tot orasul. Multe femei, cand aud de sandale joase, se gandesc automat la modele banale. Insa noile colectii de vara ne prezinta contrariul: design-uri accesorizate cu diferite elemente precum paiete, sclipici, fundite, imprimeuri florale sau geometrice, catarame si bretele care incadreaza glezna, pietre si multe alte detalii asemanatoare care pot transforma complet o pereche de sandalute dama de vara. De exemplu, colectia de sandale Gioseppo pentru sezonul vara 2016 aduce o nota originala, pentru un stil casual cu personalitate, prin creatiile de inspiratie etnica, care revalorifica motivele prezente in cultura amer-indienilor.

Asadar, tendintele in materie de moda se indreapta si spre sandale dama multicolore , pe care va indemnam sa le integrati garderobei dumneavoastra, in acest sezon!

Spune si tu parerea...