TigerBot

Este un virus periculos care are puterea de a înregistra convorbirile, și poate ști cu exactitate locul în care te afli.

Specialiștii spun ca telefonul infectat cu acest virus poate face tot ce i se dicteaza. El se afla pe ecranul telefonului în spatele unui folder sau iconite care este perfect curata. Pe românește, dupa ce s-a instalat in telefon, acesta poate fi controlat prin SMS fara ca deținatorul telefonului sa știe acest lucru.

Dupa o examinare atenta a codului virusului, experții în securitate spun ca acesta poate înregistra sunete  din apropiere dar si înregistra apelurile. Și asta nu e nimic el mai are și alte puteri ca să zic așa:  modifica setarile retelei, transmite coordonatele GPS, face fotografii si capacitatea extraordinara de a uploada imagini, de a reboot-a telefonul si de a opri procese.

Personal nu cred ca specialiștii vor putea face ceva în aceste situații, însa noi putem face multe, de exemplu  descarcă doar aplicatii din surse sigure, în caz contrar vei suferi consecințele.

 

Spune si tu parerea...