Cobra iRadar

Este cel mai mare dușman al pieței pentru detectoarele radar.  Și nu ar fi prea lesne de demonstrat acest lucru, cand afli ca exista o aplicație pentru smartphone pe Android. Mai ales ca nu puțini dețin un smartphone.

Deja iPhone s-a bucurat de un mare succes  cu aceasta aplicație, iar daca aceasta ar fi posibilă și pentru Windows mobile ar fi de-a dreptul superb. Este și normal nu? Pentru ce sa mai dai bani și pentru un detector radar de la mama lui, cand poți să iei unul de la tata lui, care iți ofera posibilitatea sa porti detectorul radar în buzunar și e și draguț.

Cred cu tărie ca cel mai interesant lucru este ca  iRadar raportează în mod automat cu restricţie de viteză înapoi la baza lor de date oferind o harta exactă de capcane, fără a cere utilizatorului sa facă așa ceva. Prețul este convenabil cred. Daca combo-ul pentru iPhone costă 129 de dolari, atunci ne putem aștepta la prețuri asemanatoare și la următoarele apariții de genul acesta. Așadar, dacă viața are prioritate cumpara-ți un detector radar fie el și de la mama lui.

Spune si tu parerea...