Tehnologia si transportul

Sunt pe autocar. Tastez un articol pe telefon despre cum internetul si tehnologia ne influenteaza modul de a calatori. Nu vreau sa vorbesc atat de mult despre cum firmele de calatori si-au imbunatatit flota de autocare la standardele europene.

Acum imi aduc aminte cum prin 96 mergeam pe la Brasov cu o ragalie de autocar care nu avea nici macar aer conditionat si cum soferul trebuia sa tina usa din fata deschisa ca nu era aer. In trecut mersul cu autocarul era un chin!

Acum stau intr-un scaun confortabil, cu doua televizoare in autocar care ruleaza filme si care fac calatoria mai placuta. Dintre cei 8 pasageri pe care ii pot vedea bine cel putin 5 in ultimele 15 minute si-au deschis telefoanele sa vorbeasca sau sa scrie un sms. Tehnologia ne-a facut calatoria mai frumoasa dar ne priveaza de ceva….. De ce anume?

Imi aduc cu drag aminte de clipele petrecute in autocare proaste dar cu o carte in mana. Acum ai prea multe distrageri. Imi aduc cu drag.aminte de timpul cand discutam un subiect cu un calator ca mine. Acum toti sunt prea ocupati, inclusiv eu.

Tie ce anume iti lipseste sau iti place in evolutia transportului si a tehnologiei?

Ai nevoie de inchirieri autocare pentru transport persoane?  Doublet.ro iti pune la dispozitie servicii de transport international de persoane si inchiriere de autocare.

Spune si tu parerea...