Samsung Galaxy Note 8 ar putea sa fie anuntat pe 26 august in New York

Pana acum, am auzit multe zvonuri despre Samsung Galaxy Note 8, vazut ca cel mai apropiat competitor pentru anticipatul „iphone aniversar”, dar pana acum nu am aflat nicio informatie despre data lansarii lui Note 8. O sursa familiara de pe Twitter, pare sa aiba o idee asupra datei de lansare – informatorul, cu porecla Ice Universe, sustine faptul ca Galaxy Note 8 va fi prezentat intr-un eveniment special care va avea loc la New York pe data de 26 august.

Desigur, informatiile nu sunt oficiale, dar avand in vedere faptul ca ultimele doua modele Galaxy Note au fost anuntate cu cateva zile inainte de expozitia IFA, care incepe la 1 septembrie anul acesta, data specificata mai sus pare o presupunere logica. Daca data de 26 august se intampla sa fie corecta, inseamna ca Galaxy Note 8 va fi prezentat cu cateva saptamani inainte de anuntarea urmatoarelor iphone-uri, care sunt asteptate sa soseasca in luna septembrie.

De asemenea, a fost prezentata o imagine (mai jos) a unui geam de protectie, probabil destinat noului phablet al celor de la Samsung, care vine cu un design realizat in stilul Galaxy S8 si Galaxy S8+.

Conform unor zvonuri recente, Galaxy Note 8 va avea un display de 6.3 inci cu un procesor Snapdragon 836. Noul phablet este, de asemenea, de asteptat sa fie primul dispozitiv Samsung de ultima generatie cu un sistem de camera duala.

 

 

Spune si tu parerea...