Frisomat.ro construieste rapid ferma de porcine

O ferma este adusa in stadiu productiv la fel de greu ca o livada. Pentru asta trebuie timp,  eforturi si investitii. Reprezinta o adevarata provocare sa construiesti o cladire in care sa cresti animale. Schite, alegerea locului ideal, fundatia, alergatura dupa materialele de constructiei si cheltuielile repetate pentru acelasi lucru lungesc perioada de asteptare. Dupa edificarea constructiei se impune intretinerea ei: se sparge o table de pe acoperis care trebuie inlocuita, se deterioreaza o portiune din zid sau un perete, cheltuielile sunt la ordinea zilei si dupa finalizarea lucrarilor.

La toate acestea s-au gandit specialistii de la Frisomat.ro cand au proiectat constructiile viitorului:

  • extrem de usoare si rezistente
  • care sunt finalizate la doua luni de la comanda
  • care se construiesc cu ajutorul unei echipe mici de specialist in domeniu
  • sunt imbunatatite permanent
  • sunt relocabile
  • sunt testate permanent stabilitatea si rezistenta lor
  • pot fi extinse dupa nevoi
  • exista peste 7 sisteme de productie cu peste 200 de cladiri standardizate.
  • specialistii pregatesc toate din timp; schite, transport, montaj si aprecierea costurilor.

Ce cladiri sunt acestea care vin la pachet cu atatea avantaje?  Hale metalice din otel, construite intr-un timp scurt si cu o durata mare de viata. Halele metalice sunt universale, ele putand fi folosite in aproape toate domeniile de activitate umana: industrie si productie, depozitare, ateliere de lucru, birouri, activitati sportive si de divertisment, hangare de avioane, servicii si ferme.

Finisajele si compartimentarea la cererea beneficiarului pot face din halele metalice pentru productie  fabrici de textile, ateliere de tamplarie sau intreprindere de producere a pieselor auto. Mediul de lucru este foarte placut aici fiindca este mereu curat, aerisit si poate fi reamenajat cu usor adaptabila cu o copertina, o usa acces TIR, un pod rulant, izolatie perfecta sau un mezanin pentru birouri.

Cladirile pot fi folosite si in industria alimentara dat fiind ca imbinari perfecte sunt foarte usor de curatat si de igienizat, tratate antibacterian si antifungic, rezistente la contactul cu acizii lactici si substantele specifice folosite la igienizare.

Abatoare, depozite de fructe si legume sau fabricile de prelucrare a acestora ca si puncte de pasteurizare a laptelui si de obtinerea produselor lactate pot fi organizate in doua luni si pot aduce beneficii uriase oamenilor de afaceri.

Ca spatii de depozitare, halele metalice garanteaza un mediu uscat pentru orice tip de produse, chiar si pentru cele perisabile. La nevoie, spatiile amenajate rapid pot deveni hambare sau garaje.

Recent s-a demonstrat ca puii cresc mult mai repede si sunt mult mai sanatosi in halele metalice tratate antibacterian, fiindca peretii nu pot fi contaminati. Experimentul facut pe porci a avut efecte similare.

Ferma de porci eficienta este realizate de Frisomat.ro.

Porcii crescuti aici se ingrasa mult mai repede avand carnea mai frageda si un continut diminuat de grasime.

Fermele de porci din halele metalice prezinta si alte avantaje, in afara de asigurarea sanatatii animalelor crescute aici si de cresterea calitatii carnii lor. Acestea sunt:

  • obtinerea unei suprafete generoase din doua hale Ceptra.  Patru mii de metri patrati sunt suficienti intretinerii, hranirii, inmultirii si tratarii animalelor la nevoie.
  • hranirea animalelor prin tuburi ascunse, adica economisirea mancarii si protejarea pardoselii
  • ventilatie si aerisire perfecte
  • pastrarea cu usurinta a curateniei.

Spune si tu parerea...