Samsung Galaxy Tab Active 2 va fi lansat in curand

Samsung Galaxy Tab Active

Una dintre putinele serii de device-uri rugged ale celor de la Samsung va primii un nou device, iar acesta va fi Galaxy Tab Active 2, si din fericire, lansarea acestuia nu va fii intr-un viitor prea indepartat. Un nou raport sustine faptul ca, compania sud-coreeana lucreaza deja la Galaxy Tab Active 2, care ar putea fi prezentat oficial la IFA 2017.

Au trecut trei ani de la deputul pe piata a modelului original Galaxy Tab Active, dar acest lucru nu pare sa-i deranjeze pe cei de la Samsung deoarece compania crede ca exista o piata pentru acest tip de tablete.

Revigorarea gamei de tablete robuste se va intampla in Europa si America Latina, cel putin la inceput. Exista totusi posibilitatea ca cei de la Samsung sa aduca noile sale produse si pe alte piete, cum ar fi Asia si America de Nord.

Galaxy Tab Active 2 va fi disponibil in doua variante: Samsung SM-T390 (doar cu Wi-Fi) si SM-T395 (cu conectivitate LTE). Specificatiile tehnice vor situa aceasta tableta in zona entry-level, dar va avea rezistenta pentru apa si praf.

Alte informatii despre specificatiile si pretul tabletei nu au aparut, dar avand in vedere ca lucrarile la acest device sunt in plina desfasurare, credem ca noi detalii vor aparea in urmatoarele saptamani.

Spune si tu parerea...