Dragă companie,

Mă numesc Agavriloaie Marius, în prezent locuiesc în județul Iași, și vreau să îți scriu cu privire la un subiect important. Nu trebuie să cheltuiești bani în plus, știu că e mare criza, așa că nu ignora acest mesaj.

Trăim amândoi pe acestă planeta, și din păcate este unica planetă pe care o avem. Și tu, și eu suntem îngrijorați cu privire la multe lucruri din viața noastră. Uneori subiectul principal sunt banii, care cum îi faci… cum se duc. Alteori partenerii noștri de încredere devin dușmanii noștri. Și problemele pot continua….

Cât de bine este atunci când eviți problemele și reușești să preconizezi anumite evenimente nefericite. De fapt asta e și îndemnul meu: lucrează înțelept ca să nu ai probleme pe viitor!

Una dintre marile probleme cu care planeta noastră se confruntă este poluarea. Vopsele învechite, solvenţi, cauciucuri, baterii, deşeuri radioactive, zgură de plumb şi PCB poate că pentru voi nu înseamnă nimic, însă ele sunt unele dintre substanțele care distrug planeta mea și a ta.

Ce-ați face cu un lucru care s-a stricat sau nu mai aveţi nevoie? „L-aş arunca“, pare a fi răspunsul cel mai simplu şi logic. Totuși uneori acest răspuns nu este și cel mai bun deoarece acesta nu ține cont de unul dintre cele mai importante daruri care le-am putea lăsa urmașilor noștri: o planetă curată.

Dar ce putem face? La fel cum un bebeluș începe să meargă încetul cu încetul și noi putem depune depune eforturi care nu ne costă dar aduc foloase pe termen lung. Un pas bun pentru „a învăța să mergem” este să reciclăm becurile și corpurile de iluminat.

De ce este important să le reciclăm becurile și corpurile de iluminat?

 • becurile conțin mercur, o substantă foarte dăunătoare mediului înconjurător
 • corpurile de iluminat conțin plastic și metale dăunătoare
 • nu te costă nimic
 • economisești resursele planetei. Dacă un bec s-a ars de ce să îl arunci? Reciclează-l și protejează planeta!
 • respecți legea. Conform legislației europene, companiile care vând echipamente electrice, deci inclusiv echipamente de iluminat, au obligația să se ocupe astfel încât, în momentul în care produsele acestea se ard și devin deșeuri, să nu ajungă la gropile de gunoi, ci sa fie reciclate.
 • dar nu în ultimul rând, vei avea conștiința împăcată că ți-ai protejat casa.

Dacă te-am convins intră aici să vezi ce poți face pentru a începe să reciclezi becuri și corpuri de iluminat.

Așadar, dacă ești o companie sau o instituție publică din județul Iași, te rog nu ignora această scrisoare!

Destinatari:

 • Universitatea Alexandru Ioan Cuza
 • Antibiotice Iași
 • Pallas Iași
 • Delphi Iași
 • Iulius Mall Iași
 • Moldova Mall

Vrei un set de pixuri promotionale? Nmic mai simplu! Intra pe urmatorul site si fa comanda de pixuri promotionale online.

7 COMENTARII

 1. Draga Marius,

  Numele meu este Roxana, in prezent locuiesc in Bucuresti, lucrez la Recolamp si iti multumim pentru mana de ajutor acordata in convingerea companiilor sa colecteze selectiv deseurile de becuri arse. Revenim intr-un e-mail separat cu statusul colaborarii noastre cu „destinatarii” tai. Spor la treaba!

  Cu prietenie,

  Roxana Sunica – Marketing Manager, Recolamp

 2. Asa fac si eu in Bucuresti de aproape 2 ani dar si cu ,,ai uitat sa spui/scri despre ele,, bateriile si/sau acumulatorii casnici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here