Lasă comoditatea și reciclează becurile!

Acum ceva timp am scris un articol despre o modalitate importantă de a face ceva în plus pentru planeta noastră: să reciclăm becuri.

E interesant faptul că unele dintre instituțiile și firmele mari totuși nu apelează la o firmă de colectare a deșeurilor, cum ar fi becurile.

Recent am fost într-un magazin și am fost plăcut impresionat de faptul că am văzut un stand de reciclare a becurilor. Să mă întreb: de ce oare nu procedează la fel mai multe firme și instituții? Eu cred că  din comoditate…

Totuși oare este așa bună comoditatea? Cum ar fi o lume în care comoditatea ar fi pe primul loc? Oare ar fi mai bine?

Să presupunem că într-o dimineața și s-ar lua curentul! Ce ai face daca cei de la firma de electricitate nu ar veni la tine din comoditate decât după vreo câteva zile? Eu cred că ai fi foarte nervos/nervoasă pe lângă faptul că probabil ai suferi multe pierderi….

Ce s-ar întâmpla dacă din comoditate nimeni nu ar duce gunoiul te la tomberon? Ce s-ar întîmpla dacă un vecin nu ar duce de la el din casă gunoiul? Ți-ar plăcea mirosul?

Comoditatea din păcate e un lux care nu îl avem! Într-0 lume plină de poluare nu te lasa cuprins de comoditate! Tu vei avea de suferit…. și nu doar tu.

Reciclează becuri, mai ales că nu ai nimic de pierdut ci totul de câștigat!

Mulțumesc pe această care firmelor și instituțiilor care reciclează becuri și îi îndem pe cei care încă nu o fac să intre pe site-ul celor de la Recolamp și să ceară să devină parteneri!

Vrei sa iti faci casa bec luna? Gasesti firme  curatenie Ploieste de curatat mocheta. Intra pe eraromclean.ro si firme curatenie ploiesti. Curatat de mocheta? Nicio problema!!!

Spune si tu parerea...