Iaurtul Danone – ce aș mai inspecta calitatea!

Un prieten de al meu mi-a dat mai demult un sfat: Dacă pisica mănăncă din ceva ce îi dai atunci cel mai bine e ca nici tu sa nu consumi. Dar oare testul pisicii este cel mai bun? Eu zic că nu!

Am aflat despre o campanie organizată de Danone care implică 9 persoane, 3 fermieri, 3 transportatori și 3 controlori de calitate, care vor merge la fermele Danone sau vor testa calitatea produselor la fabricile lor. Practic vor vedea cum laptele merge de la stadiul lui normal până la iaurtul care cu toții îl știm

Deoarece consum destul de des dimineața Danone sincer aș dori și eu să merg la fabrica acestora pentru a testa calitatea produselor. Așadar vreau să aplic pentru poziția de controlor de calitate.

De ce? Deoarece calitatea produselor pentru mie personal este foarte importantă. De fapt atunci când îmi cumpăr un produs nou stau mult timp și verific eticheta produselor. De multe ori vorbesc și cu lucrătorii comerciali pentru că anumite produse nu au etichete în română. Eu nu vreau sa consum toate prostiile din comerț ci vreau  produse de calitate! Cred că aș fi un bun controlor de calitate!

Și totuși… oare ce mi-a spus prietenul meu e adevărat? Să testam!

Pasul 1: Se cumpăra Danone

1

Pasul 2: Pisica inainte de Danone

2

Pasul 3: Pisica dupa ce a consumat Danone

20130519_194303

Pasul 4: Observații de la pisică: Niște iaurturi în care să intre și capul unei pisici ar fi perfecte!

P.S: Pot lua și pisica cu mine?:D

Iti plac pisicile? Cumpara cusca pisici si medicament drontal plus la preturi bune. Cumpara cusca pisici online in doar cateva minute.

3 comentarii

  1. Saracutu Puc… vad ca il folosesti ca si cobai pentru realizarea catorva articole de pe blogul tau… Pacat ca n-are prea mult succes :)) :p

Spune si tu parerea...