Programe de ascultat muzica mp3

Multi dintre noi avem mp3-uri pe calculator, fie ca sunt legale fie ca sunt ilegale, de aceea m-am gandit sa fac un articol despre cateva dintre cele mai bune programe de ascultat muzica mp3.

Eu unul personal pentru a asculta muzica mp3 folosesc doua programe: Winamp si Foobar2000. Dar despre aceste programe am mai scris acum ceva timp asa ca azi voi incerca sa va mai prezint cateva programe ce pot fi folosite usor pentru a asculta muzica.

XMPlay

Acesta este un player audio mp3, dar nu numai, care foloseste putine resurse si este special conceput pentru a fi simplu de folosit. Suporta urmatoarele tipuri de fisiere: OGG / MP3 / MP2 / MP1 / WMA / WAV / AIFF / CDA / MO3 / IT / XM / S3M / MTM / MOD / UMX/PLS / M3U / ASX / WAX.

iTunes

iTunes este un player original creat pentru Mac de catre Apple dar a aparut si pentru Windows. Programul este foarte complex si este considerat unul dintre cele mai bune playere mp3.

Windows media Player

Acesta este programul de baza al celor de la Windows pentru redare audio si video. Windows media player a avansat mult de la primele lui versiuni insa din pacare mie unul personal mi se pare ca foloseste multe resurse.

6 comentarii

  1. Și eu am folosit Winamp foarte mult timp, până am dat de Foobar2000 mult mai bun ca Winamp – părerea mea.

    Pe restul nu le știu – în afară de cel de la Windows pe care nu îl folosesc – doar pentru test la filme.

    Acuma folosesc Spider Player – recomand să îl încerci – dar încerc să mă dau pe site-uri de muzică și să ascult doar online.
    Pentru muzică online folosesc groovershark.com și youtube.com

  2. Author

    :)) cer scuze.. cred ca de la caldura mi se trage:)) need ice… is ametit de tot de caldura astaSpune si tu parerea...