Programe gratuite de editat poze perfecte – varianta 2017

De-a lungul timpului pe acest site am scris de multe ori despre programe de modificat pozele.

Cu toate acestea a venit timpul sa facem o actualizare a acestor articole pentru a prezenta noile programe și programele care au evoluat cel mai mult.

Căutați un program de modificat pozele gratuit, care să vă ajute să îmbunătățiți fotografiile atât profesional cât și ca divertisment? Aceste programe de editare foto  gratuite au tot ce ai nevoie. De la simple efecte de editare și ajustare a culorilor, filtre creative, efecte de text, colaj și chiar de design avansat.

Polarr

Cam acum un an, echipa din spatele Polar a lansat a treia versiune a aplicației și  a devenit una dintre aplicațiile web de top pentru editare foto. Acest instrument este extrem de rapid, are o nouă interfață. Există comenzi rapide de la tastatură disponibile pentru fiecare acțiune și fotografiile pot fi editate fie una cate una fie mai multe odata. Opțiunile de editare sunt separate în șapte categorii principale: culoare, lumina, detaliu, Optica, HSL, curbe și tonifică. Acestea permit utilizatorilor să editeze fiecare detaliu din fotografiile lor. Acest instrument este gratuit și are un upgrade de plătit, care adaugă filtre și caracteristici suplimentare, dar la miezul ei, este tot ceea ce se poate dori fiecare la un editor foto.

Afterlight

Un editor foto multifuncțional care va rula la fel de bine pe iPhone sau Android dar și pe dispozitivul cu Windows 10. Aplicația de editare a imaginilor Afterlight conține toate opțiunile necesare pentru a face fotografiile irezistibile.

VSCO

Acest editor foto gratuit este unul dintre cele mai bine cotate aplicații iPhone la categoria de filtre foto pe care le oferă AppStore. VSCO este un editor foto în care comunitatea are rolul principal. Astfel fotografii pot fi încărcate în comunitatea VSCO și poți fi inspirația multor artiști și designeri.

Snapseed

Un editor foto făcut de cei de la Google disponibil gratuit în AppStore și pe Google Play ce permite utilizatorilor să aplice setări avansate pentru fotografiile lor. Snapseed dispune de 26 instrumente și filtre foto, funcționează cu JPG precum și fișiere RAW și permite editări reajustari inteligente prin intermediul „stivă”. Aplicația oferă, de asemenea, un control selectiv de filtrare și de editare de precizie.

Aviary

Aviary este un editor foto  făcut de cei de la Adobe, care permite utilizatorilor să își îmbunătățească pozele cu filtre inteligente, efecte de text, și suprapuneri, și apoi să le încărce în Cloud Creative. Instrumentul are  multe obiecte autocolante, rame, si efecte speciale care faceeditare foto profesionala usoara.

 

Un comentariu

Spune si tu parerea...