Xperia L1, un nou smartphone mid-range de la Sony

Astazi Sony si-a prezentat noul smartphone din zona mid-range, mai exact Xperia L1, un telefon elegant cu un ecran de 5.5 inci HD si o versiune Dual SIM.

Inainte de toate, numele L1, probabil ca va duce cu gandul la Xperia L, un telefon tot din zona entry level lansat in anul 2013, dar care nu a prins la public, insa device-ul prezentat astazi de Sony nu are nicio legatura cu cel lansat in urma cu patru ani, deoarece L1 este incontestabil mai suplu si mai elegant.

Pe partea frontala avem un ecran cu o diagonala de 5.5 inci HD si o camera pentru selfie de 5MP, in timp ce camera principala de pe spate este de 13MP cu autofocus si un LED flash.

Sub capota Xperia L1 vine cu un procesor MediaTek 64-bit quad-core tactat la 1.45 GHz alimentat de o baterie de 2620 mAh, 2GB RAM si 16 GB stocare interna. Memoria telefonului poate fi extinsa pana la 256GB gratie slotului de card micro SD integrat.

Sony Xperia L1 ruleaza o versiune personalizata de Android Nougat, care ar trebuii sa se adapteze la obiceiurile utilizatorului, ajustand automat diferite setari, cum ar fi volumul soneriei, intensitatatea luminozitatii si notificarile, tinand cont de locul unde te afli si de actiunea pe care o desfasori.

Telefonul urmeaza sa fie disponibil spre sfarsitul lunii aprilie in Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Initial Xperia L1 va avea trei variante de culori: alb, negru si roz. Pretul inca nu a fost dezvaluit, dar Sony promite ca acesta va fi unul accesibil.

Voi ce parere aveti? Xperia L1 va prinde la publicul din Romania?

Spune si tu parerea...