Chiar daca exista mai multe software-uri gratuite pentru arderea CD-urilor si DVD-urilor in Windows, majoritatea utilizatorilor sistemului de operare de la Microsoft prefera programul Nero atunci cand au vor sa inscriptioneze ceva pe un disc. In ultimii doi ani, Nero a oferit un instrument gratuit numit Nero Kwik Media si care tocmai a fost actualizat recent la versiunea 12.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Nero Kwik Media, acesta este un software gratuit cu ajutorul caruia puteti gestiona foarte usor, edita si a face share la muzica, poze, clipuri video dar si alte date. Kwik Media permite de asemenea crearea de albume foto si slideshow-uri. Acesta include toate caracteristicile din Nero BurnLite dar si unele caracteristici aditionale. Interfata grafica este foarte simpla si intuitiva.

Cu ajutorul acestui program puteti arde discuri pentru a crea DVD-video, audio CD, sau disc MP3.

Retineti ca acest Nero Kwik Media 12, in momentul instalarii va incerca si includerea toolbar-ului Nero Ask, va face Ask.com pagina home a browser-ului, si va seta Ask ca principal motor de cautare. Asigura-te ca deselectezi aceste optiuni pentru a evita instalarea toolbar-ului. Un alt lucru pe care probabil vei vrea sa il dezactivezi in timpul instalarii este optiunea ” Always open multimedia files with Kwik Media” daca nu vrei ca toata muzica, imaginile si fisierele video sa fie deschise cu Kwik Media.

Chiar daca Kwik Media suporta oficial Windows XP, Vista si Windows 7, acesta functioneaza foarte bine pe Windows 8. Programul este testat pe Windows 8 Pro (64-biti) si pot confirma ca functioneaza impecabil.

La fel ca si in cazul versiunilor anterioare, dupa descarcarea in calculator, Nero Kwik Media ocupa aproximativ 171 MB si nu va ocupa mai mult de 400 MB dupa instalare.

Download Nero Kwik Media

„Recomand utilizarea instrumentelor software gratuite.”

3 COMENTARII

  1. În ultimi 2 ani am folosit cu precădere burnerul inclus în Win 7, apoi am folosit CDBurnerXP. Nu folosesc prea des arderea pe CD/DVD. Sunt un leneș în privința asta. Prefer să trimit fișiere pe email, prin serviciile de stocare online (dropbox, google drive sau box.net). Apropo, bine că mi-ai amintit că am dosit pe undeva CD și DVD-uri vehi de când lumea… Vreau să mă distrez cu ele, să îmi amintesc de timpul când CD-ul era rege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here